1. Αν η πτήση μου καθυστερήσει να προσγειωθεί και δεν μπορώ να ενημερώσω την εταιρία Taxithess πόση ώρα περιμένει ο οδηγός του ταξί ή του van στην αίθουσα αναμονής του αεροδρομίου;

Ο οδηγός της Taxithess θα σας περιμένει όση ώρα χρειαστεί. Σε περίπτωση που γνωρίζετε εγκαίρως την καθυστέρηση της πτήσης θα επιθυμούσαμε να μας ενημερώνατε κι εμάς.  Αν όμως δεν μας ενημερώσετε τότε την πρώτη μισή ώρα (30 λεπτά) αναμονής είναι δωρεάν ενώ κάθε επιπλέον μισή ώρα θα υπάρχει χρέωση μόνο 5€ επιπλέον.

2. Θέλω να πάω για προσκύνημα αλλά καθυστερώ στην αναμονή. Πόσο χρεώνομαι επιπλέον την ώρα που θα με περιμένει το ταξί ή το βαν για την επιστροφή;

Ο χρόνος αναμονής για κάθε προσκύνημα που που έχουμε ορίσει είναι μία ώρα. Στα 7 χρόνια που εξυπηρετεί η Taxithess μόνο 2 ή 3 φορές έτυχε να μην είναι αρκετός ο χρόνος αυτός. Τότε θα υπάρχει επιπλέον χρέωση μόνο 5€ την κάθε επιπλέον μισή ώρα αναμονής. Το ίδιο ισχύει και για τους ιστορικούς-αρχαιολογικούς χώρους.

3. Επιτρέπεται να μεταφέρω το σκύλο μου με τα οχήματα της εταιρίας;

Επιτρέπεται ΜΟΝΟ όταν το κατοικίδιό σας είναι φυλαγμένο σε κάποιο ειδικό κλουβάκι.

4. Πώς θα αναγνωρίσω τον οδηγό του ταξί της εταιρίας στην αίθουσα αφίξεων του Αεροδρομίου Θεσσαλονίκης;

Ο/η οδηγός της Taxithess θα κρατάει μια ταμπέλα με το όνομά σας (ή το όνομα που θα μας έχετε σημειώσει στην φόρμα κράτησης).

5. Αν κάνω κράτηση με επιστροφή για έναν προορισμό που θέλω, υπάρχει έκπτωση; Αν ναι, πως θα υπολογίσω την έκπτωση; Η έκπτωση γίνεται μόνο στο ταξίδι της επιστροφής;

Ασφαλώς και υπάρχει έκπτωση σε περίπτωση που κλείσετε μετακίνηση με επιστροφή. Το ποσό της έκπτωσης μπορεί να φτάσει μέχρι και 30%. Εξαρτάται από τη διαδρομή που θα έχετε επιλέξει. Η έκπτωση θα ισχύει στο ταξίδι της επιστροφής σας.

6. Αν κλείσω την επιστροφή με το mini van εκ των υστέρων και όχι με την κράτηση που έκανα προς τον προορισμό μου, θα έχω έκπτωση;

Βεβαίως και θα ισχύει μόνο αν η επιστροφής σας γίνει μέσα σε 30 μέρες από την πρώτη εξυπηρέτησή σας.

7. Μπορώ να πληρώσω με κάρτα;

Επειδή όλα τα οχήματα της Taxithess δεν είναι εφοδιασμένα με μηχάνημα POS, γι’ αυτό καλό θα είναι να κάνετε όσο νωρίτερα την κράτηση σας και να επισημάνετε ότι θέλετε να πληρώσετε με κάρτα.

8. Κατά τη διάρκεια της νύχτας η χρέωση για τα δρομολόγια με το ταξί van είναι μεγαλύτερη;

Μάλιστα. Η χρέωση αλλάζει όπως έχει ορίσει το υπουργείο μεταφορών.

9. Πόσο διαρκεί η διαδρομή από το αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης (SKG) ως το κέντρο της πόλης;

Η διαδρομή από το αεροδρόμιο της πόλης μέχρι το κέντρο διαρκεί 30 λεπτά για το ταξί και 35 λεπτά για το Minivan. Ο χρόνος αυτός είναι υπό φυσιολογικές συνθήκες κυκλοφορίας.

10. Πόσο είναι το κόστος από το Αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης προς το κέντρο της πόλης;

Η μετακίνηση με το ταξί της εταιρίας είναι 20€ ενώ η μετακίνηση με το minivan της εταιρίας είναι 35€