9.665 views

Μεταφορά από και προς το Αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης - Υπηρεσίες

Η taxithess δίνει δυναμικό παρόν στο αεροδρόμιο SKG. Κλείστε τη μεταφορά σας από και προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης με ταξί 4 επιβατών και mini van για περισσότερα άτομα και group. Ταξιδέψτε με άνεση & ασφάλεια στις οικονομικότερες τιμές. Προσφέρουμε:

Γιατί να επιλέξω την Taxithess?

Στη Taxithess, έχουμε μεγάλη εμπειρία στις ιδιωτικές μεταφορές από το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης στα ξενοδοχεία της Θεσσαλονίκης και αντίστροφα. Τα οχήματά μας είναι όλα ολοκαίνουργια και οι οδηγοί μας είναι ευγενικοί και πάντα πρόθυμοι να βοηθήσουν. Παρέχουμε κορυφαίες ταξιδιωτικές ανέσεις όπως: πολυτελή οχήματα με άνετο χώρο αποσκευών, κλιματισμό, δερμάτινο εσωτερικό, φιμέ γυαλιά, δωρεάν wifi, δωρεάν παιδικά καθίσματα κ.λπ. Επίσης, παρέχουμε αξιόπιστες μεταφορές. Σας υπενθυμίζουμε τη μεταφορά σας πριν από λίγες ημέρες και ο οδηγός μας βρίσκεται πάντα έγκαιρα στο συμφωνημένο μέρος για να σας παραλάβει. Ως αποτέλεσμα, έχουμε 1000+ κριτικές πελατών στο Google και στο Tripadvisor που επιβεβαιώνουν τις προσπάθειές μας να σας προσφέρουμε το καλύτερο για τους μεταφορείς σας.

Δοκιμάστε τον αυτόματο υπολογιστή κόστους μας και ελέγξτε το κόστος της μεταφοράς σας “ταξί στα ξενοδοχεία της Θεσσαλονίκης”.

Συχνές Ερωτήσεις

Πώς δουλεύει;

Κάντε κράτηση για την μεταφορά σας σ’ εμάς online ή τηλεφωνικά: ενημερώστε μας για την ημερομηνία και ώρα άφιξής σας, τον αριθμό της πτήσης σας, το ξενοδοχείο διαμονής ή την διεύθυνση του προορισμού σας. Από τη στιγμή που κάνατε κράτηση και λάβατε το e-mail επιβεβαίωσης (με τα στοιχεία που μας δώσατε, το κόστος της μεταφοράς) το αυτοκίνητο έχει κλείσει.

Πού θα σας συναντήσουμε?

Την ημέρα της κράτησης, ο/η οδηγός μας θα σας περιμένει εγκαίρως στο σημείο παραλαβής. Αν η παραλαβή σας είναι από το αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης, τότε ο οδηγός μας θα σας περιμένει στο σημείο συνάντησης κρατώντας ταμπέλα με το ονοματεπώνυμό σας.

Μπορώ να κλείσω απευθείας μεταφορά με επιστροφή?

Εννοείται! Θα πρέπει να τσεκάρετε στον υπολογιστή κόστους το πεδίο “με επιστροφή” ώστε να κλείσετε την μεταφορά σας προς το ξενοδοχείο σας και πίσω στο Αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης.

taxi transfer thessaloniki airport pickup points
9.665 views