3.776 views

Ιδιωτικές μεταφορές από το Αεροδρόμιο προς τα Ξενοδοχεία στην Θεσσαλονίκη

Είναι η Θεσσαλονίκη ο επόμενος προορισμός των διακοπών σας; Άρα, όπως κάνουν πολλοί άλλοι, θα πρέπει να φροντίσετε να τακτοποιήσετε τόσο τη διαμονή όσο και τη μεταφορά σας. Με την Taxithess δεν θα ανησυχείτε για το πώς θα φτάσετε στο ξενοδοχείο σας ή πώς θα επιστρέψετε στο αεροδρόμιο. Η ιδιωτική μεταφορά είναι η τέλεια λύση για να σας μεταφέρει από το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης απευθείας στον προορισμό σας. Χωρίς χρόνο αναμονής, χωρίς να μεταφέρετε τις αποσκευές σας, χωρίς να ψάχνετε για τον προορισμό σας ή να αγχώνεστε αν χάσετε την πτήση της επιστροφής!

Γιατί να επιλέξω την Taxithess?

Στη Taxithess, έχουμε μεγάλη εμπειρία στις ιδιωτικές μεταφορές από το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης στα ξενοδοχεία της Θεσσαλονίκης και αντίστροφα. Τα οχήματά μας είναι όλα ολοκαίνουργια και οι οδηγοί μας είναι ευγενικοί και πάντα πρόθυμοι να βοηθήσουν. Παρέχουμε κορυφαίες ταξιδιωτικές ανέσεις όπως: πολυτελή οχήματα με άνετο χώρο αποσκευών, κλιματισμό, δερμάτινο εσωτερικό, φιμέ γυαλιά, δωρεάν wifi, δωρεάν παιδικά καθίσματα κ.λπ. Επίσης, παρέχουμε αξιόπιστες μεταφορές. Σας υπενθυμίζουμε τη μεταφορά σας πριν από λίγες ημέρες και ο οδηγός μας βρίσκεται πάντα έγκαιρα στο συμφωνημένο μέρος για να σας παραλάβει. Ως αποτέλεσμα, έχουμε 600+ κριτικές πελατών στο Google και στο Tripadvisor που επιβεβαιώνουν τις προσπάθειές μας να σας προσφέρουμε το καλύτερο για τους μεταφορείς σας.

Δοκιμάστε τον αυτόματο υπολογιστή κόστους μας και ελέγξτε το κόστος της μεταφοράς σας “ταξί στα ξενοδοχεία της Θεσσαλονίκης”.

Ταξι Θεσσαλονικη Αεροδρόμιο Taxithess

Συχνές ερωτήσεις

Πού θα σας συναντήσουμε?

Την ημέρα της κράτησης, ο/η οδηγός μας θα σας περιμένει εγκαίρως στο σημείο παραλαβής. Αν η παραλαβή σας είναι από το αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης, τότε ο οδηγός μας θα σας περιμένει στο σημείο συνάντησης κρατώντας ταμπέλα με το ονοματεπώνυμό σας.

Μπορώ να κλείσω απευθείας μεταφορά με επιστροφή?

Εννοείται! Θα πρέπει να τσεκάρετε στον υπολογιστή κόστους το πεδίο “με επιστροφή” ώστε να κλείσετε την μεταφορά σας προς το ξενοδοχείο σας και πίσω στο Αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης.

taxi transfer thessaloniki airport pickup points
3.776 views