Η taxithess δίνει δυναμικό παρόν στο αεροδρόμιο SKG. Κλείστε τη μεταφορά σας από και προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης με ταξί 4 επιβατών ή με mini van taxi 8 επιβατών, άνετα, με ασφάλεια και  με τις οικονομικότερες τιμές.

Thessaloniki Airport Taxi
Thessaloniki Airport Taxi Mini Bus

Δείτε πως δουλεύει:

Κάντε κράτηση για την μεταφορά σας σ’ εμάς online ή τηλεφωνικά: ενημερώστε μας για την ημερομηνία και ώρα άφιξής σας, τον αριθμό της πτήσης σας, το ξενοδοχείο διαμονής ή την διεύθυνση του προορισμού σας. Από τη στιγμή που κάνατε κράτηση και λάβατε το e-mail επιβεβαίωσης (με τα στοιχεία που μας δώσατε, το κόστος της μεταφοράς) το αυτοκίνητο έχει κλείσει.

Ο οδηγός μας θα σας περιμένει στην αίθουσα αφίξεων του αεροδρομίου Θεσσαλονίκης. Θα κρατάει μία ταμπέλα με το όνομα που έκανε την κράτηση, για αναγνώριση. Θα σας βοηθήσουμε με τις βαλίτσες σας και με άνεση θα σας μεταφέρουμε στον προορισμό σας. Δροσερό νεράκι, παιδικά καθίσματα(κατόπιν συνεννόησης), wi-fi είναι στη διάθεσή σας για ένα ταξίδι απολαυστικό. Σε περίπτωση καθυστέρησης της πτήσης σας δεν χρεώνεστε περισσότερο.