1.153 views

Γενικά

To Anilio Ski resort είναι το νεότερο χιονοδρομικό κέντρο της Ελλάδας. Με συγκριτικό πλεονέκτημα την εύκολη και άμεση πρόσβαση μέσω της Εγνατίας Οδού (μόλις 7χλμ από την έξοδο Ανηλίου) και το ειδυλλιακό τοπίο, θα γίνει αγαπημένος προορισμός για τους λάτρεις των χειμερινών σπορ αλλά και εκείνων που απολαμβάνουν το χιόνι και τη φύση.

Πληροφορίες

Το Χ.Κ. Ανηλίου βρίσκεται σε απόσταση 17 λεπτών από την γραφικό Μέτσοβο. Η πρόσβαση στο Ανήλιο είναι πολύ εύκολη και γίνεται με ασφάλεια και ταχύτητα μέσω της Εγνατίας Οδού. Ακόμη και με δύσκολες καιρικές συνθήκες, ο δρόμος είναι καθαρός, καθώς αποχιονίζεται 24 ώρες το εικοσιτετράωρο από τα εκχιονιστικά μηχανήματα. Διαθέτει πίστες για όλα τα επίπεδα των σκιέρ και snowboarders, αλλά και δυνατότητα για καταβάσεις σε απάτητο χιόνι.

Ο εξοπλισμός περιλαμβάνει 5 αναβατήρες, δηλ. ένα διθέσιο αναβατήρα μήκους 800 μέτρων, δύο ολοκαίνουργια συρόμενα 280 και 300 μέτρων, δύο baby lifts 80 και 120 μέτρων και δύο χιονοστρωτήρες. Σύνολικά έχει 13 πίστες. Οι λάτρεις του χιονιού θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν σε υψόμετρο 1850 μέτρων ατέλειωτες καταβάσεις.

Στην περιοχή υπάρχουν ξενοδοχείο 4* και ενοικιαζόμενα δωμάτια.

Η Εταιρεία Διοργάνωσης Αθλητικών Events “My Adventure” ανέλαβε τη λειτουργία του Χιονοδρομικού Κέντρου Ανηλίου το Νοέμβριο 2017

Ταξί Θεσσαλονίκη Χιονοδρομικό κέντρο Ανήλιο
9θέσιο ταξί Θεσσαλονίκη Ανήλιο

ΤΗΛ ΧΙΟΝΡΟΜΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ: (+30) 6972 24 40 64

Για να ενημερωθείτε άμεσα σχετικά με την κατάσταση τώρα του χιονοδρομικού κέντρου πατήστε εδώ.

1.153 views